Ipari műgyanta padlók

A TIPOX MŰGYANTA CENTER KFT. ipari műgyanta padló burkolat rendszerét úgy állította össze, hogy az hosszú évek folyamán is pontosan, hibátlanul megállja a helyét.

A padlóburkolataink ellenállnak a nagyobb igénybevételeknek, de a savas anyagokkal való találkozás sem okoz gondot.

Ipari üzemekben évente a hazai, illetve a szomszédos országokban több ezer négyzetméteres üzemcsarnokok, gyártóüzemek, raktárak, vágóhidak, és egyéb beton felületek kerülnek bevonásra nagy igénybevételt bíró műgyantákkal.

Az ipari műgyanta padló felhasználási területe ugyanolyan sokrétű, mint az ipar maga. Ennek megfelelően a műgyanta padlóbevonatok profilja is rendkívűl változatos. Feltétlenül figyelembe kell venni az adott helyen közlekedő-szállító eszközök - például a villástargonca-forgalom -  által okozott mechanikai terheléseket, olyan területeken ahol árukacsomagolnak, illetve szállítanak.

Egyes műgyantáink élelmiszer tárolásához szükséges engedéllyel rendelkeznek, a NÉBIH előírásait betartva. Csakis ilyen műgyantákkal dolgozunk, ahol az élelmiszer találkozhat a műgyantákkal. Ilyenek például a vágóhidak, illetve a különböző palackozó üzemek.

A gyártó helyiségek általában nagy kihívást jelentenek a padló bevonatának A mechanikai terhelés mellett járulékosan felléphet hőhatás vagy vegyi igénybevétel, de akár műgyanta padló vezetőképessége is szükséges lehet.

Tartós ipari műgyanta padozatot úgy érhetünk el, ha kiemelt figyelmet szentelünk a tökéletes felület előkészítésnek, és természetesen munkáink során a legjobb minőségű műgyantákat építjük be az adott helyekre.

Cégünk családi kisvállalkozásként kezdte működését 1995-ben, aminek eredményeképpen több olyan referenciával rendelkezhetünk mint például Szenteseni Hungerit Kft, ugyan csak szentesen az akkori nevén Kontavill, illetve a csepeli Zrinyi nyomda. Itt műgyanta padlóink 20 év után is hibátlanul funkcionálnak. Megállják helyüket a mai napig is.

Az ipari műgyanta padló burkolat rendszerét úgy állítjuk össze, hogy az hosszú évek folyamán is pontosan, hibátlanul megállja a helyét.

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk