Tipox strong műgyanta bevonatok

A Tipox Strong műgyantát édesapám fejlesztette ki olyan területekre tervezve, ahol igen extrém igénybevételnek van a műgyanta padló kitéve.Ennél a műgyanta típusnál is elengedhetetlen a megfelelő felület előkészítése. Fontos, hogy csak pormentes felületre hordható fel, és csak több rétegben. Takarítása nem az egyszerűbb feladatok közé tartozik, ugyanis kimondottan csúszós erősen igénybe vett felületekre ajánljuk.

Például: vágóhidak, rámpák, hűtőházak. Ezen esetekben, "ahol jég keletkezhet a bevonaton", a jég felverésére alkalmazott ütéseknek is ellent kell, hogy álljon a padló.

Ezt a műgyanta padlóbevonatot több csúszásmentességi fokozatban is tudjuk ajánlani. Nyilván minél kisebb a felületi csúszásmentesség, annál könnyebb a takarítása is.

 

 

Tipox strong műgyanta bevonatok  Tipox strong műgyanta bevonatok

 

Vágóhidaknál problémát szokott jelenteni a  ládák kampóval való húzása, ami idővel lekoptatja a sima műgyanta padlóburkolatot. A kínált TIPOX STRONG bevonat jóval tovább bírja a ránehezedő terheléseket, illetve erős savállósága ellenáll a sterimóval, hipóval, erős savakkal való találkozásoknak. Ez a bevonat igaz, hogy nem tartozik a legolcsóbb műgyanták csoportjába, de kicsivel több ráfordítással megtérül az ára, mert nem kopik el még évek múlva sem.

Kivitelezése úgy kerül átadásra, hogy a padlózat és az oldalfal találkozásához kis holkert képzünk, és ha lehetőség van rá 10 cm lábaztat kerül felhordásra az oldalhalra.

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk