Tipox strong műgyanta bevonatok

Tipox Strong műgyantát édesapám - aki 1994-ben kezdett műgyanta padló készítésével foglalkozni - fejlesztette ki, olyan területekre tervezve, ahol igen extrém igénybe vételnek van a műgyanta padló kitéve.

Itt is egy komoly referenciával kezdem, ahol szintén a Tipox Strong műgyantát alkalmaztunk. Először a Szentesi Hungerit Kft-nél került feldolgozásra a 1996-ban, ahol a mai napig is hibátlanul látja el feladatát.

Ennél a műgyanta típusnál is elengedhetetlen a megfelelő felület előkészítés. Por mentes felületre hordható fel, CSAK több rétegben.

Takarítása nem az egyszerűbb feladatok közé tartozik, ugyanis kimondottan csúszós erősen igénybe vett felületekre ajánljuk.

Pl. váróhidak, rámpák, hűtőházak "ahol jég keletkezhet a bevonaton", és a jég felverésére alkalmazott ütéseknek is ellent kell, hogy álljon.

Ezt a műgyanta padló bevonatot több csúszásmentességi fokozatban is tudjuk ajánlani. Nyilván minél kisebb a felületi csúszásmentesség, annál könnyebb a takarítása is.

 

Tipox strong műgyanta bevonatok  Tipox strong műgyanta bevonatok

 

Vágó hidaknál problémát szokott jelenteni a húsos ládák kampóval való húzása, ami idővel lekoptatja a sima műgyanta padlóburkolatot. A kínált TIPOX STRONG bevonat jóval tovább bírja a rá nehezedő terheléseket,  illetve erős savállósága ellenáll a sterimóval, hipóval, erős savakkal való találkozásoknak.

Ez a bevonat igaz hogy nem tartozik a legolcsóbb műgyanták csoportjába, de kicsivel több ráfordítással megtérül az ára, mert nem kopik el még évek múlva sem.

Kivitelezése úgy kerül átadásra, hogy a padlózat és az oldalfal találkozásához kis holkert képzünk, és ha lehetőség van rá 10 cm lábaztat kerül felhordásra az oldalhalra.

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk