Családi örökség, 1964 – Bresák Raymond, műgyanta padlóépítő

 


Hegyi Ferenc

Szeretve tisztelt nevelő apámmal 14 éves koromban ismerkedtem meg, akit édesapámként tiszteltem, illetve tisztelem a mai napig is. Harmadmagával hozta be az első kiló építőipari műgyantát Németországból. Hegyi Ferenc műgyanta padlóépítőtől tanultam meg a műgyanta padlókészítést. Hegyi Ferenc 50 éves szakmai tapasztalatát adta át nekem.

1994-ben kezdtem alkalmazottként műgyanta padlókészítéssel foglalkozni, azóta is ebben a szép szakmában, maximális tudásom szerint végzem munkáimat.

Nevelőapám cége már a rendszerváltás előtt is fokozott figyelmet szentelt a minőségnek és a szakszerű, teljes körű munkavégzésnek.

A műgyanta padlókészítés a mi családunkban családi hagyomány, azon vagyok, hogy ez a dinasztia fennmaradjon. A gyerekeimnek is át szeretném adni a műgyanta padlókészítés fortélyait.

Igyekeztünk a legjobb, teljesen alkoholmentes szakemberekre szert tenni, és megtartani Őket. Kollégáim egy részével több, mint 20 éve együtt dolgozunk. A 21 éves műgyanta padlóépítési tapasztalatnak köszönhetően magas minőségben készítjük el Önnek a műgyanta padlót.

A Tipox volt az első műgyanta Magyarországon, ezért választottam cégem nevének a Tipox nevet. A Tipox műgyantából készített padlók időtállóak, még 30 év után is megtekinthetők különböző üzemekben.

A vállalkozás fokozatosan országos ismertségre tett szert, köszönhetően a munkájukra igényes kollégáknak, akik a kivitelezési előírásokat precízen betartják, így a végeredmény a tartós, magas minőségű műgyanta padló.

Hírünk a szomszédos országokba is eljutott, egyre többet dolgozunk határainkon túl is. Tekintse meg referencia munkáinkat »

Amennyiben Önnek műgyanta padlózatra van szüksége, kérje ingyenes, személyes felmérésünket a
+ 36 30 291 3888-as számon!

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk