Ipari műgyanta padlók

A TIPOX MŰGYANTA CENTER KFT ipari műgyanta padló burkolat rendszerét úgy állította össze, hogy az hosszú évek folyamán is pontosan, hibátlanul megállják a helyüket.

Ellenállnak a nagyobb igénybe vételeknek, vegyi, savas anyagok találkozása a műgyanta padlóburkolattal nem okoz neki kihívást.

Ipari üzemekben évente a hazai, illetve a szomszédos országokban több ezer négyzetméteres üzem csarnokok, gyártó üzemek, raktárak, vágóhidak, és egyébb beton felületek kerülnek bevonásra nagy igénybe vételt bíró műgyantákkal.

Az ipari műgyanta padló felhasználási területe ugyanolyan sokrétű, mint az ipar maga. Ennek megfelelően a műgyanta padlóbevonatok profilja is rendkívűl változatos. Feltétlenül figyelembe kell venni az adott helyen közlekedő szállító eszközök például villás targonca forgalom által okozott mechanikai terheléseket, olyan területeken ahol árukat, raklapos árukat csomagolnak, illetve szállítanak.

Egyes műgyantáink élelmiszer engedéllyel rendelkeznek, ahol az ANTSZ előírásait betartva. Csakis ilyen műgyantákkal dolgozunk ahol az élelmiszer találkozhat a műgyantákkal. Ilyen például a vágó hidak, bor illetve különböző palackozó üzemek.

A gyártó helységek általában nagy kihívást jelentenek padló bevonatoknak. A mechanikai terhelés mellett járulékosan felléphet hőhatás vagy vegyi igénybe vétel, vagy követelmény lehet a műgyanta padló vezetőképessége is.

Tartós ipari műgyanta padozatot, úgy érhetünk el, ha kiemelt figyelmet szentelünk a tökéletes felület előkészítésnek, és természetesen munkáink során a legjobb minőségű műgyantákat építjük be az adott helyekre.

Cégünk családi kisvállalkozásként kezdte működését 1995-ben, aminek eredményeképpen több olyan referenciával rendelkezhetünk mint például Szenteseni Hungerit Kft, ugyan csak szentesen az akkori nevén Kontavill, illetve a csepeli Zrinyi nyomda. Itt műgyanta padlóink 20 év után is hibátlanul funkcionálnak. Megállják helyüket a mai napig is.

Az ipari műgyanta padló burkolat rendszerét úgy állítjuk össze, hogy az hosszú évek folyamán is pontosan, hibátlanul megállja a helyét.

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk