parkolóházak

Parkoló házak kósza diletációk javítása tipox műgyantákkal.

Számos olyan megkeresésünk van , ahol a műgyanta , glettelt beton össze repedezett , ezekre a felületekre nyújtunk egy hosszú élet tartalmú megoldást rugalmas  különböző epoxi , illetve poliuretán műgyantákból.

Az össze repedezett  parkoló házak műgyanta burkolatai , általában SORE 68 sorkeménységű műgyantákkal készültek , amik nem veszik át a födémek mozgását , így össze repedeznek.

Ide kifelyezetten  nagyobb rugalmasságú műgyantákat ajánlatos használni , megfelelő anyag felhasználás mellett .

Több ismert bevásárló központ műgyanta padló burkolatát mentettük már meg azzal , hogy  rugalmas műgyantákkal orvosoltuk azokat.

legutóbb egy erősebb födém átrepedés miatt a sós hó lé kárt okozott egy drága autóba , amit az épület üzemeltetőjének meg kellett téríteni az okozott kárt.

Javasolnánk , az ilyen helyeken kifejezetten rugalmas műgyanták használatát , egy kemény koptató lakk átfedéssel.

Sajnos a nagyobb parkoló házak műgyanta burkolatát ami műgyantával készítették , nagy befolyása volt az árnak , így minél ólcsobban kellett azt kihozni.

Egy valamire való műgyanta burkolat kb 2 kg / m2 anyagból készülne el , ahelyett max 0.8 kg / m2 anyagfelhasználásból készültek el.

A fente említett anyag felhasználással lehetetlen dolog olyan műgyanta burkolatot készíteni , ami teljesen repedés áthidaló lenne.

bármi nemű kérdésük merülne fel , úgy 26 éves műgyantás múlttal rendelkező munka társaink készséggel állnak rendelkezésükre.

tipox.hu

 

2019.02.05.« Vissza

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk