Műgyantákról

Manapság már életünk minden területén törekszünk a tökéletességre. Miért is maradna ki abból a bizonyos pakliból éppen a padló, amelyet naponta használunk, koptatunk?

Az ipari műgyanta padlóburkolat segítségével biztosítható a maximális csúszásgátlás számos intézmény, gyár, üzem, raktár stb. számára.

A műgyanta padlóbevonatok használatával ugyanakkor kopásálló felületeket alakíthatunk ki, amelyek optimális megoldásnak minősülnek az ipari létesítmények környezetében, ahol nélkülözhetetlen a bevonatok stabilitása, tartóssága, teherbírása. A több színben is kapható ipari műgyanta a mélygarázsoktól a nehéziparig kiváló védőbevonatot biztosít.

A rendkívül tartós, ütés-, csúszás- és kopásálló poliuretán bevonatok könnyen tisztítható felületnek bizonyulnak, ezért a különféle folyadékokkal dolgozó üzemek is előszeretettel alkalmazzák (például: élelmiszer-előállítók, gyárak, sörfőzdék, vegyipar és gépipar).

Keresse szakképzett, precíz munkát végző csapatunkat még ma és mi garantáljuk az Ön elégedettségét!

2019.12.04.« Vissza

BLOGBEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk